Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beach Time Tour

Den andra deltävlingen av Beach Time Tour spelades i Mellbystrand och den kommande helgen är det dags igen och då på Skrea Strand.

Beach Time Tour har nu mjukstartat med två genomförda deltävlingar. Vid båda tävlingarna har U17 Flickor genomförts vilket är positivt. Tävlingen har kommit för att stanna och utvecklingspotentialen är stor. Tävlingsverksamheten i beachvolleyboll för ungdomar har varit underutvecklad men mycket talar för att 2009 ska bli det bästa året hittills sett utifrån antalet lagstarter. Välkommen till beacherna säger vi till de föreningar som ännu inte kommit så långt med sin ungdomsverksamhet.

Tävlingen i Mellbystrand som arrangerades av Hässleholms VK. 9 lag i Flickor U17 möttes. Det spelades gruppspel och slutspel där alla lag fick minst fyra matcher. Förutsättningarna gav spelarna utmaningar då det blåste hårda vindar. Solen och spelet värmde gott och inte minst blev glädjen stor när det var dags för prisutdelning. 

Nästa deltävling spelas i Falkenberg på Skreastrand helgen 30-31 maj. Anmäler sig gör man via CupAssist Länk till annan webbplats., där varje förening har fått ett lösenord som ska användas för att anmäla lagen.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-05-26

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer