Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Glöm inte TV

På söndag 14/6 får ni inte glömma bort att slå på TV4sport för er som inte är på plats vid Nestea Swedish Beach Tour i Uppsala. 15.00 börjar sändningen.

Läs TV4sports beskrivning av helgens event på TV-tablån: klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finalsändningar blir det från ytterligare 3 tävlingar i sommar.

Nestea Swedish Beach Tour i TV4 Sport


En kamera redan på plats.....
TV4 Sport är officiell TV-kanal för Nestea Swedish Beach Tour 2009. Kanalen kommer att sända direkt ifrån finalpassen från Uppsala, Umeå, Falkenberg och Halmstad. Sändningarna kommer att repriseras veckan efter aktuell tävling och senare under året kommer ett sammandrag från varje deltävling att sändas vid två tillfällen.  

Sändningstider i TV4 Sport
Söndag 14 juni, livesändning av finalerna från NSBT Uppsala 15.00 - 17.30.
Lördag 18 juli, eftersändning från NSBT Umeå 17.00 - 19.30.
Söndag 2 augusti, livesändning från NSBT Falkenberg 15.00 - 17.30.
Lördag  8 augusti, eftersändning från NSBT Halmstad 18.00 - 20.30.

Förutom detta kommer även Paf Open att tv-sändas på TV4sport.

Vill du se ytterligare beachvolley eller volleyboll på TV. Klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och kom till tablån. 

   - Beachvolleyboll är en OS-sport med utövare och popularitet över hela världen.


Angelica Ljungquist blir intervjuad
Att TV4 Sport under sommaren visar tävlingar från både den svenska och den internationella touren känns väldigt kul och helt rätt i vår sommartablå, säger Hans Pekkari, vd TV4 Sport och sportchef TV4-Gruppen.
 
- Att TV4 Sport sänder Paf Open blir en viktig ingrediens i beachvolleyfesten på Åland och ett betydande steg mot visionen att göra Paf Open till ett av Nordens största återkommande idrottsevenemang, säger Simon Dahl, projektchef för Paf Open.

- Vi är väldigt nöjda med att all beachvolley, såväl den nationella touren som världstouren, samlas i en och samma kanal. Samarbetet med TV4 Sport blir en viktig pusselbit i arbetet att öka allmänintresset för sporten i Sverige, säger Mattias Walfridsson, VD för Svenska Volleyevent AB.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-06-11

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer