Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Förlust igen för Karin och Angelica

Det blev ytterligare en förlust för Karin och Angelica i den andra omgången av VM under eftermiddagen. 2-0 i baken och nu väntar tuffa amerikanskor på tisdag.

VM kunde ha startat bättre för svenskorna efter den knappa förlusten i fredags och det hjälpte inte heller att första set i dagens match startade med en setförlust. Karin och Angelica förlorade första set med 21-17 och var tvungna att ta matchen till ytterligare ett skiljeset för att ro hem en seger.

Dock följde andra set som första. Schweiziskorna hade ledningen i hela setet och svenskorna kunde aldrig komma ikapp. Vid ställning 15-9 tog Karin och Angelica ikapp till 17-14 men det var föga värt då Isabelle Forrer/Sarah Schmocker gjorde ett ryck efter det och vann setet med 21-15.

På tisdag väntar den sista matchen för Karin och Angelica i poolspelet. Då väntar nykomponerade laget från USA Tyra Turner och Angie Akers som är sjätte seedade i VM. De vann sin första match mot just Forrer/Schmocker med 2-0 i set. En svår uppgift väntar därmed för svenskorna.

Forrer/Schmocker SUI - Lundqvist/Ljungquist SWE  2-0 (21-17, 21-15)

Fler nyheter

Publicerad: 2009-06-28

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer