Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

SM igång trots havsutmaningar

Igår kväll drog havet in över Skrea Strand. Arrangörerna har fått kämpa under natten med att säkra centercourt och göra det möjligt att genomföra SM. Något färre banor på morgonen, men nu är allting igång.

Senior-SM fick starta morgonen med fyra banor som sen nu vid 11 blir fem och framåt 14-tiden blir det 6 banor enligt planerna.

- För att spelarna ska få någorlunda förhållanden samt att säkerheten alltid sätts först, måste vi göra på detta sättet säger Sportchef Torbjörn Johansson.

- Spelschemat blev lite lidande i början och vi kommer hålla på längre än vi tänkt dag 1, men vi löser detta tillsammans med spelare och funktionärer berättar Torbjörn.

Spelprogrammet med de första resultaten ligger nu ute. För att se dem - klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Lördagens matcher är ännu inte slutförda i spelprogrammet, men det blir dem inom kort.

- Jag vill verkligen tacka funktionärerna som lägger ner hela sin kraft och själ i detta för att alla ska trivas och få en bra upplevelse. Utan dem skulle vi stå oss slätt, avslutar Torbjörn.

Tyvärr är allting inte hundra procent säkert efter det är vädrets makter inblandade, men förhoppningsvis kommer havet inte längre upp på stranden.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-07-31

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer