Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Klart med tourfinal i Halmstad 2009-2011

I samband med att årets finalspel på Nestea Swedish Beach Tour inleds på Stora torg i centrala Halmstad kommer Svenska Volleyevent AB att teckna ett treårsavtal med Halmstad & Co och Hylte VBK som innebär att tourfinaler under tre år avgörs i Halmstad.

På onsdag drar finalspelet igång på Nestea Swedish Beach Tour på Stora torg i Halmstad. Efter förra årets succé med över 24 000 besökare ser värdstaden Halmstad, lokala arrangören Hylte Volleybollklubb och inte minst nationella promotorn Svenska Volleyevent AB fram emot tre rafflande tävlingsdagar.

Samarbetet och genomförandet förra året blev så lyckat att Halmstad kommer att bli finalplatsen för tre år framåt.

- Efter förra årets succé kände vi att tourfinalen passar väldigt bra in i Halmstad. Vi har nu kommit överens om ett treårigt avtal som i korthet innebär att finalspelet på touren kommer att äga rum på Stora torg i Halmstad 2009-2011. Det är första gången vi skriver ett flerårigt avtal om var tourens finalspel ska ligga säger Mattias Walfridsson, vd för Svenska Volleyevent AB.

- För Halmstad som upplevelsestad är Nestea Swedish Beach Tour ett mycket uppskattat inslag som drar folk till stan och förlänger säsongen på ett utmärkt sätt, fyller Liselotte Svensson, ordförande i Halmstad & Co i. Den tredje avtalsparten Hylte Volleybollklubb är lika positiva de till arrangemanget och det samarbete som nu har en chans att utvecklas än mer.

- Den entusiasm och det stöd som Halmstadpubliken visade upp 2008 under tävlingsdagarna var helt fantastiskt vilket fick oss att fortsätta och dessutom utveckla samarbetet med Halmstad & Co och Svenska Volleyevent AB säger Leif Nilsson, ordförande i Hylte VBK.

På onsdag den 5 augusti kl 12.00 när första matchen är igång undertecknar parterna avtalet i viploungen på tävlingsområdet.

Varmt välkomna att delta och se inledningen på årets svenska tourfinal på Stora torg i Halmstad.

För mer information: Mattias Walfridsson, 070-319 24 77. Anette Pantzar, 070-247 16 57. Leif Nilsson, 070-836 47 15. www.swedishbeachtour.se www.destinationhalmstad.se

Fler nyheter

Publicerad: 2009-08-04

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer