Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

En Svensk uppgörelse

Imorgon tisdag ska de svenska herrlagen i Paf Open reduceras från 7 till 5. 4 lag ska få spela kvalet medan 1 lag har Wild Card in i huvudturneringen. 14.00 smäller det.

Det var många svenska herrlag som ville åka över till Åland och spela Paf Open. Till slut är det 7 lag som får möjligheten.

Hannes Brinkborg/Stefan Gunnarsson har fått ett Wild Card in i huvudturneringen och börjar inte spela förrän på torsdag. Dessförrinnan ska en Country Quota spelas på tisdagen och ett kval under onsdagen.Två spelare som är på Åland. Björn Berg samt Henrik Andersson

På Country Quota ska 6 svenska lag reduceras till 4. Om allting stämmer enligt nuvarande ranking kommer följande att hända imorgon.
13.00 Samtliga lag ska vara på plats för att få möjlighet att delta i turneringen. Tävlingsansvarig går igenom ranking och ser att allting stämmer. Därefter går två lag direkt in i onsdagens kval. Björn Berg/Daniel Andersson samt Petter Jonsson/Björn Huitfeldt. Dessa två lag har mest internationella poäng av de 6 lagen.

Därefter spelas 2 matcher klockan 14.00. Enligt nuvarande ranking ser dessa ut matcher ut såhär:

Josef Pernholm/Henrik Andersson - Mårten Christiansson/Olov Eriksson
Kjell Jonsson/Lawrence Montas - Patrik Törner/Peter Anundgård

Vinnarna i dessa två matcher går då vidare till onsdagens kval. (Rasmus Jonsson/Mike Fredriksson har dragit sig ur på grund av skadekänning)

Här kommer resultaten från country quota att finnas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fler nyheter

Publicerad: 2009-08-17

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer