Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

3-3 Svenska resultat från Haag

Hannes och Steve gick in i Main Draw efter två vinster under onsdagen. Karin och Angelica är kvar i damernas Main Draw efter en skön vinst i andra matchen med 2-0 mot Rimser-Gschweidl . Nu väntar finska systrarna Nyström 10.00 torsdag.

Medan Hannes/Steve och Karin/Angelica gick vidare åkte Camilla Nilsson och Tora Hansson på två förluster och är ute ur turneringen. Hannes fokuserad i försvar

Hannes Brinkborg och Stefan Gunnarsson imponerade i kvalet och vann två raka matcher med 2-0. Rätt stora siffror i båda matcherna och i andra match mot Horrem/Orvik spelade killarna en oerhört bra sideout som de matchade med bra servar.

- Skönt att vara kvalvinnare och det är sannorligen få saker som slår att kvala in eftersom det är sån enorm skillnad mellan att vara inne eller ute, kommenterar Hannes Brinkborg nerifrån Haag. Inlägg finns att läsa på killarnas blogg på www.beachteam.se Länk till annan webbplats.

Imorgon möter dem Boersma/Paulides från Holland på centercourten. 12.00 är det matchstart.

Medan killarna kvalade var tjejerna igång med Main Draw. Camilla Nilsson och Tora Hansson som vann i kvalet under onsdagen får vänta på sin första vinst i Main Draw. Två förluster mot Renata/Leao Brasilien samt Mooren/Wesselink från Holland. 

Karin Lundqvist och Angelica Ljungquist startade med en förlust mot Österrikiska Montagnolli-Hansel. Första setet blev det en stor förlust men i andra setet såg det bättre ut och 18-17 ledning vändes till 18-21 förlust.

I andra matchen blev det stora siffror - till Karin och Angelica. Denna gången igen mot Österrikiskor. En härlig vinst för laget som kämpar och kämpar. Skönt att få lön för mödan. Nu blir det match mot finska Nyström/Nyström. Finskorna förlorade mot Norska Nila/Ingrid med 2-1, de verkar vara i bra form.

10.00 spelas matchen.

Här hittar du resultaten från damernas Main Draw - klicka här  Länk till annan webbplats.

Här hittar du spelschemat för herrarnas Main Draw - klicka här  Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-08-26

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer