Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

World Tour Grand Slam Stavanger

Idag måndag spelas Country quota för damer och imorgon kvalar Camilla Nilsson/Tora Hansson för att ta sig in i huvudturerneringen. I huvudturneringen är redan Hannes Brinkborg/Stefan Gunnarsson som fick Wild Card, de går in i turneringen på torsdag.

Hannes och Steves wild card är naturligtvis ger laget en bra möjlighet att få bättre matcher och få lite lugn i laget efter en tung säsongsöppning på world tour. Spelet har sett bra ut, men trots det har inte segrarna avlöst varandra.

 

Följande är taget från Hannes och Steves blogg på www.beachteam.se Länk till annan webbplats. för några dagar sedan.

"Wild Card i Stavanger"
- I går ringde Steve från hotellet till mig på banorna bara för att i glädjefnatt uttrycka: vi fick det!

Den internationella säsongsstarten har varit minst sagt besvärlig och det är därför väldigt skönt att få en gratis chans att spela huvudturnering. På så vis kan man ladda för tre sköna matcher eftersom det är gruppspel i Stavanger.

Vi vill tacka framför allt Förbundskapten Ulric Svennsson som gjort ett hästjobb och dragit i både en och annan tråd för att få till detta. Vi vill även tacka sportchef Torbjörn Johansson, generalsekreterare Bengt Wiksell och styrelseordförande Christer Malm för deras involvering i processen att få detta wild card.
Skrivet av Hannes Brinkborg

 

Ikväll vet vi vilka motståndare som Camilla och Tora kommer att få vid det tekniska mötet för kvalificeringen. Motståndare för Hannes och Steve blir klart först onsdag kväll.

 

Följ lagen via www.beachteam.se Länk till annan webbplats. alternativt gå till World Tour Stavangers eventsidor Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2010-06-28

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer