Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Hannes/Steve försvann i kvalet i Gstaad

Denna vecka spelas World Tour i Gstaad, Schweiz och det är en Grand Slam turnering. Hannes Brinkborg/Stefan Gunnarsson förlorade sin avgörande kvalmatch mot Lochhead/Pitman från Nya Zealand.

Uppdaterat

 

Förlust med 1-2 mot Lochheah/Pitman. 1-2 (13-21, 21-15, 7-15)

Från www.beachteam.se Länk till annan webbplats. - Hannes och Steves blogg:
"Det blev en match som svängde mycket i den tryckande värme som rådde. Första setet gick enkelt till Nya Zeeland. Vi gjorde en del misstag och satte i de chanser vi hade. I andra var det tvärttom, de gjorde misstag och vi satte våra chanser och allt kändes bra inför tredje setet. Tyvärr börja det dåligt med några misstag och sen kommer vi inte i kapp. Ännu en tung förlust på kontot."

 

Nu väntar träning hemma innan det blir Marseille på Världstouren.

------------------

Vinst i första matchen mot Belov/Dyanov med 21-14, 21-16 och nu är det Nya Zealändska Pitman/Lochhead som väntar. NZL vann även de sin match med 2-0 och bataljen om platsen in i huvudturneringen spelas 15.00.

Följ alla resultat här Länk till annan webbplats..


------------------


Taget från www.beachteam.se Länk till annan webbplats. - Hannes/Steve:

" Det blev ryssarna Belov/Dyanov som står för motståndet i första matchen i 1to1 Energi Grand Slam Gstaad. Rysslan håller på och ta över kinesernas roll som den fjärde stormakten i internationell beachvolleyboll genom sitt omfattande program med stora antal duktiga spelare på både dam och herrsidan."

 

Hannes och Steve är seedade 12:a i kvalet och Ryssarna 21:a. Trots det är det snarare motståndarna som är favoriter efter sina 13:e och 17:e platser på årets World Tour.

 

Vinnande laget i denna match ställs med största sannolikhet mot Lochhead/Pitman från Nya Zealand. Svenskbekantingarna som till och med hade träningsläger på Gotland för 2 veckor sedan tillsammans med Hannes/Steve inför Stavanger.

 

Följ alla resultat här Länk till annan webbplats..

Fler nyheter

Publicerad: 2010-07-07

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer