Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Stor inomhusturnering i Göteborg

Nu är det dags att spela Easter Cup i världens största beachvolleyhall, Beach Center, i Göteborg. Tidigare spelades Easter Cup i Högsbo, men nu är det för första gången dags för den populära turneringen att ta plats i Beach Center.

Påskhelgen 6-8 april smäller Göteborg BC på stort, med målet att arrangera den största inomhusturneringen i Sverige, och världen, någonsin. Easter Cup är indelad i Open, Challenger, Mixed och Junior (U-17 och U-21) och alla klasser är rankinggrundande. En nyhet för i år är att man tar emot upp till 96 lag per klass (herr/dam) i Open, vilket är nära en dubblering av maxantal lag på Easter Cup.

Många lag i fokus

- Det ska bli riktigt roligt att efter många år med Easter Cup i Högsbo få vara med och utveckla konceptet i världens största beachvolleyhall. Med många banor ger det oss större möjligheter att ta emot riktigt många lag och ge alla som vill möjligheten att spela. Om vi skulle maxa alla klasser kommer vi att ha hela 328 spelande lag under helgen, vilket slår alla rekord, säger Gustav Svensson, Göteborg BC.

Anmäl dig till turneringen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2012-03-28

Senast uppdaterad: 2012-03-28

Visa fler nyheter

Sponsorer