Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Efterlängtad seger för Åsberg/Ögren

När tävlingen på Tylösand nu är avgjord står det klart att Anna Åsberg och Sofia Ögren tog en efterlängtad seger på Tylösand. Efter att ha varit i fem finaler ifjol som samtliga slutade med en silverpeng tog Åsberg/Ögren nu äntligen en förstaplats på touren efter en rysare i finalen mot Lundqvist/Hansson. Matchen gick till tre set där Åsberg/Ögren var starkare i sista set och kunde ro hem matchen med 15-10.

- Vi har längtat efter den här segern i tre år och äntligen får vi stå högst upp på prispallen. Just nu är vi så otroligt glada, säger Anna Åsberg efter segern.

Efter damernas final var det dags för herrarna att inta centercourten för att avgöra herrturneringen. Debutanterna på Swedish Beach Tour, brassarna Lucas Motta Palermo och Esdras Oliveira tog sig hela vägen till finalen genom imponerande spel tidigare i turneringen. Men i finalen tog det stopp mot Berg/Zemljak som spelade sin åttonde raka final och tog sin sjunde seger på Swedish Beach Tour tillsammans. Senast laget gick på pumpen var mot de chilenska bröderna Grimalt i Umeå 2011.

Fler nyheter

Publicerad: 2012-07-23

Senast uppdaterad: 2012-07-23

Visa fler nyheter

Sponsorer