Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Veteran-SM i beachvolley

Varför inte ringa en vän? För visst skulle det vara otroligt roligt att spela veteran-SM i beachvolley! I år avgörs veteran-SM tisdag- fredag vecka 31 på Skrea strand i Falkenberg. För att locka fler avgörs varje klass under två dagar.

Många tänker säkert att ”man kanske skulle spela en beachvolleytävling”. För många av oss kommer vi inte längre än till tanken. I år är det dags, eller hur! Just beachvolley-SM är rätt ställe. Antalet lag ökar och fler och fler åldersklasser kommer till.

En mötesplats i sanden

Veteran-SM i beachvolley är lika mycket en mötesplats som en mästerskapstävling, där spelarna både kämpar om medaljerna och får möjlighet att träffa vänner. Till en stark doft av liniment brukar de flesta byta gamla minnen och ha några riktigt härliga dagar.

Spel under två dagar

Årets nyhet är att klasserna planeras för att genomföras på två dagar. Huvudskälet är naturligtvis att det blir för tungt med för många matcher under en dags spel. Veteranklasserna startar på tisdag och avslutas fredag. Du som vill kan även dubblera i de åldersklasser som åldern passar för.

I säsongskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns klasserna med speldagar och ålderspann i de olika klasserna.

Fler nyheter

Publicerad: 2013-06-19

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer