Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

World Tour-tävling i Gstaad

Tävlingen som spelas mellan den 9-14 juli ser två lag representera den svenska flaggan, Gunnarsson-Brinkborg på herrsidan samt Grawender-Lundqvist på damsidan.

En stjärnspäckad Grand Slam-tävling på världstouren gick av stapeln den 9:e juli i Gstaad.

Grawender-Lundqvist inledde kvalifikationen med en snöplig förlust, i en match som spelades i tre set, mot schweizarna tillika hemmalaget Kayser-Graessli. Av siffrorna att döma var det en mycket jämn match, och i tredje set kan allt hända - denna gången föll inte myntet på rätt sida. Siffrorna skrevs till (25-23, 21-23, 15-11). Karin Lundqvist kommenterade:

- Som alltid är det trist att förlora, men det kändes som vi tar fler och fler steg i rätt riktning. Istället för fortsatt spel åter vi nu hem till Sverige för att ta del av Swedish Beach Tour i Helsingborg denna helg.

Hannes och Steve vann sin första kvalmatch mot polackerna Rudol-Kosiak med (21-15, 21-13). 12.20 idag spelar Gunnarsson-Brinkborg sin andra kvalmatch. Tråkigt nog förlorade killarna sin andra kvalmatch mot ett kanadensiskt par med (15-21, 21-18, 15-12). Det var alltså mycket nära men det blir inget spel i Main Draw denna gång.

Bilder från Grawender-Lundqvists match Länk till annan webbplats.

Bilder från Gunnarsson-Brinkborgs första match Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2013-07-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer