Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Webbsändningar på SM i helgen

I helgen kommer Volleykanalen att vara på plats och sända webbtv från seniorernas spel på centercourt. Volleykanalen kommer att ta betalt för sändningarna för att kunna täcka de ökade kostnaderna.

Tittarna kommer att få betala blygsamma 29 kronor för att se samtliga matcher under helgen som spelas på centercourt.

- Det känns inte helt självklart att börja ta betalt för någonting man tidigare levererat gratis, men det känns ändå som ett naturligt steg i och med att Volleykanalens egna ambitioner och krav på oss själva blir allt högre, säger Magnus Gustafsson på Volleykanalen.

Han menar att Volleykanalen lyckats få till mycket bra sändningar tidigare i förhållande till snäva ekonomiska förutsättningar de haft. Med bättre ekonomiska ramar ökar möjligheterna att producera ännu bättre sändningar.

Betallösningen gäller hela senior-SM

SM etapp 1 i Falkenberg och etapp 2 i Malmö kommer att ha betallösningen med en tittaravgift på 29 kronor per helg. Då får man se alla matcher. Det är de enda två tävlingarna som kommer att ha betallösning under sommarens Swedish Beach Tour.

- Jag hoppas också att våra tittare kommer att förstå att de i och med den här lösningen själva hjälper till och bidrar till att sändningarna kan bli bättre. Jag lovar att personligen göra allt jag kan för att våra tittare ska känna sig nöjda även i fortsättningen, avslutar Magnus.

Fler nyheter

Publicerad: 2013-08-01

Senast uppdaterad: 2013-08-16

Visa fler nyheter

Sponsorer