Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nordeuropeisk beachvolleyelit till Göteborg

Det är nu klart att den internationella tävlingen Nevza Beach kommer att spelas i Göteborg 31 oktober till 2 november. Arrangör är Göteborg Beachvolley Club och spelplats är Beach Center i Kviberg, Göteborg. Anmälan är öppnad.

Det är andra gången Sverige arrangerar den här uppskattade tävlingen där lag från sju länder bjuds in. Förutom Sverige är det Norge, Danmark, Finland, England, Färöarna och Island.

I fjol spelades tävlingen i början av oktober, och lockade då totalt 25 herrlag och 16 damlag. Tanken är att bereda möjlighet för seniorer som siktar på spel i Europa och på World Tour att delta i tävlingar arrangerade via Nevza, North European Volleyball Zonal Association.

-Vi hoppas förstås på stor uppslutning även i år med lag både från Sverige och de andra medlemsländerna. Tävlingen i fjol var inspirerande för spelarna som får bra motstånd mot de bästa spelarna i norra Europa, säger Kristina Gehlin Hellgren, tävlingsledare på Svensk volleyboll.

Vid fler än tolv lag från minst tre länder per kön genereras internationella rankingpoäng, som är värdefullt för spelare som satsar mot europaspel.

Anmäl dig redan idag - kort om anmälningstid

Anmälan görs till tävlingsledningen, tl@volleyboll.sesenast den 15 oktober. Skicka ett mejl med följande uppgifter på båda spelarna i laget: Namn

  • Födelsenummer

  • Födelseort

  • E-postadress

  • Klubb

  • Passnummer

  • Datum när passet är utfärdat och när det går ut

Du behöver också se till att du har en internationell beachvolleylicens, som du skaffar via din förening.  

Välkommen med din anmälan!


 


Fler nyheter

Publicerad: 2014-10-08

Senast uppdaterad: 2014-10-08

Visa fler nyheter

Sponsorer