Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nyöppnad hall i Kungsbacka

I Kungsbacka finns numera Beachpalatset, som är en nyöppnad beachvolleyhall med möjligheter till många olika aktiviteter. Det är Sven-Pär Olsson som tillsammans med Jenny Thorin öppnat hallen.

Sven-Pär har sedan länge närt en dröm om ett allaktivitetscenter med beachvolley samtidigt som hans sambo Jenny har drömt om ett eget café. Nu har de gjort slag i saken och hittat en lämplig lokal i Kungsbacka. Tanken är att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

- Vi vill skapa ett ställe där alla känner att det finns något för just mig. Genom att erbjuda många olika aktiviteter för alla målgrupper hoppas vi skapa ett ställe där människor känner att de kan träna, leka, spela, utvecklas i en skön stämning och i en skön gemenskap, säger Sven-Pär.

”En livsdröm”

- När vi ser ungdomarna, familjerna och alla andra som kommer till oss och har kul känns det särskilt skönt i hjärtat!

Efter ett par veckor har skolklasser, företag, idrottsklubbar och privatpersoner provat spela. Ett samarbete är inlett med Morgondagens BC, för att kunna arrangera turneringar framöver.

- Vi vill att man ska kunna träna och umgås inom familjen och mellan generationer. Vi ser på helheten och med vårt utbud; beachvolleyboll, beachfotboll, beachhandboll, beachgym, minigolf, multisport (med basket, innebandy, fotboll, pingis), biljard, sällskapsspel och läxläsning, barnkalas, konferens, disco och kurser erbjuder vi något för alla, avslutar Sven-Pär Olsson.

Beachpalatset blir därmed den åttonde inomhushallen för beachvolley i Sverige. Läs mer om alla hallar här Länk till annan webbplats.

Läs mer om Beachpalatset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-03-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer