Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vald sorti i Prag för Karin och Nina

Det blev inte den start på World tour säsongen som damlandslaget tänkt sig. Skadekänning efter tre set mot Tyskland och man valde därefter att inte riskera något utan att dra sig ur FIVB Prag Open.

Trots en bra start och vinst i första set i första matchen mot Tyskland i Prag så fick Karin och Nina se sig besegrade över tre set med setsiffrorna 21-17, 16-21  9-15. Men förlusten var inte det som besvärade mest utan istället den stelhet och smärta som Nina kände efter en befarad sträckning. Duon valde därför att stå över den andra gruppspelsmatchen mot de högst rankade Brasilianskorna för att istället spara sig till den sista och avgörande matchen under fredag förmiddag.

Då känslan fredag morgon var densamma beslutades att inte riskera att förvärra situationen i början av en lång och viktig säsong och man tog därmed det säkra före det osäkra och drog sig ur tävlingen för att kunna ta sig hem och se över läget. Man kommer med anledning av detta även stå över helgens NEVZA tävling i Danmark.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-05-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer