Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Swedish Beach Tour Göteborg avgjort

Swedish Beach Tour Göteborg avgjordes under söndagseftermiddagen. På herrsidan vann bröderna Norman och på damsidan Karin Lundqvist och Susanna Thurin.

Linus Tholse och Josef Pernholm, GBC, inledde dock matchen bäst och vann ett tight första set med 25-23 där varje boll var värd i princip det dubbla. Men Mårten och Manne Norman, Beachhallen BVC, kom igen och satte bra press i servarna, gjorde få misstag och gjorde ett ryck i början av andra set och behöll sedan ledningen till vinst 21-19. Tredje set började precis som det första men det blev aldrig riktigt spännande, bröderna Norman var för bra och vann tillslut med 15-17. Det var deras första seger på touren.

 - Vi spelade väldigt bra genomgående, vi förlorade första matchen men har sen tagit oss genom förlorar sidan och spelat bättre och bättre för varje match, säger Mårten Norman. 

Damfinalen


Susanna Thurin vann alltså sin andra raka toursegern när hon tillsammans med Karin Lundqvist besegrade den andra systern Kristina Thurin, Sollentuna VK, i par med Sofia Öhgren, Beachhallen BVC. Matchen tände aldrig riktigt till utan Thurin/Lundqvist vann komfortabelt med 2-0 i set.

 - Vi gjorde få misstag och vara aggressiva i både serve och anfall, sa Karin Lundqvist efter matchen.

 

Allt om Swedish Beach Tour hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Fler nyheter

Publicerad: 2015-07-12

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer