Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Bohman/Appelgren tar över SBT:s Instagram

Det är inte bara Svensk Volleybolls Instagramkonto som tas över den här veckan. Även på Swedish Beach Tours motsvarighet genomförs en "takeover". Beachvolleyduon Simon Bohman och Martin Appelgren tar oss med på en häftig resa - från träningslägret i Spanien, vidare till världstourtävlingen i Doha.

Vad ser ni fram emot att få dela med dig av på Instagram?
- Det faller sig så bra i tiden att vi under denna vecka är på träningsläger, spelar årets första världstourtävling (Doha, Qatar) samt är på hemmaplan där vi spenderar den mesta tiden under försäsongen. Det blir lite gott och blandat av vår uppladdning inför säsongen. Det är en ära att få skjuta igång SBT:s instagramkonto.

Hur är känslan inför säsongen?
- Vi är sjukt taggade och spända inför säsongen. Vi har tränat gediget på hemmaplan i Göteborg under hösten och våren. Det toppar vi nu genom att ladda upp med ett träningsläger på Sunsation Beach i Spanien med bra sparring mot landslag från både Norge,Tyskland och Österrike. Nu bär det av mot första världstouren där vi får smaka på det motstånd som vi tränar för att bli bättre än. Vi möter nämligen just Österrike i den första matchen i Doha.

Vad är det stora målet?
- Det är så klart att spela så mycket internationellt som möjligt. Vi kommer ta alla chanser vi får så länge plånboken tillåter. En plats i Main Draw (huvudturneringen) på världstouren är verkligen något vi siktar mot!

Vad tror ni om era chanser?
- Vi har goda chanser; vi vet att vi har det i oss. Vi har även gjort grundarbetet på hemmaplan gällande bolltouch och fys. Med undantag för ett avbrott på en liten skada under juluppehållet har vi kunnat träna bra mycket, tack vare GBC. Det gäller att vi får allt att stämma. På den nivån får man inget gratis och får inte heller ge bort något heller. Vi måste helt enkelt kapa bort misstagen under en match, knyta ihop säcken och slå in sista bollen i matchen!

Kolla in SBT:s Instagram här! Länk till annan webbplats.

LÄS MER
Elitseriesvepet: Semifinalspelet rivstartade
Länk till annan webbplats.
Hannes Brinkborg slutar för nya uppdrag
Länk till annan webbplats.
Landskamp mot Danmark inviger Mikasa Challenge
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Haak mot Europaäventyr - byter Engelholm mot Frankrike Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-04-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer