Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Tidigt uttåg för Appelboom

I och med SBT-stoppet i Kalmar var det endast paret Appelgren/Bohman som spelade utomlands förra veckan. Vi har pratat med dem om turneringen i Haiyang och vad som händer framöver.

Haiyang (Kina) 3*WT

Martin Appelgren och Simon Bohman klev direkt in i Main Draw i turneringen men hade det tufft. I första matchen ställdes de mot australiensiska McHugh/Schubert och andra matchen mot formstarka Ha Likejiang/Wu Jiaxin från Kina. Två tuffa 2-0 förluster där svenskarna inte riktigt kommer upp till sin nivå. –”I båda matcherna möter vi två starka lag som spelar ett stabilt grundspel och har en bra servepress. Vi själva hade svårt att hitta rytmen och fick inte alls till det spel vi ville spela” säger Simon Bohman till volleyboll.se. Uttåg ur turneringen betyder att de får ladda om, med matchanalys och träningar tillsammans med andra bra lag på plats innan de reser vidare till Marocko. –”Vi har Main Draw i Agadir nästa vecka vilket vi verkligen ser fram emot, att ta revansch samt att följa upp resultatet i Singapore” kommenterar Simon om vad de siktar vidare mot.

Kommande turneringar

Agadir (Marocko) 25-29 juli, med hela 6 svenska par: Appelgren/Bohman, Molin/Tholse, Lindström/Malmström, Påhlsson/Rådström, Thurin/Thurin och Simonsson/Yoken. Spelschema Länk till annan webbplats.

Samsun (Turkiet) 26-29 juli, svenskar: Nilsson/Ögren och Cavretti/Wahlén. Spelschema Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-07-23

Senast uppdaterad: 2018-07-23

Visa fler nyheter

Sponsorer