Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Save the date: Då spelas Beachvolley-SM 2019

Datumen för 2019 års upplaga av Beachvolley-SM 2019 är nu spikade och sommarens succé återkommer nästa år, 28 juli – 4 augusti, på Tylösand.

- Vi jobbar för fullt tillsammans med Svensk volleyboll för att utveckla evenemanget ännu mer och vi har massor av spännande nyheter på gång, berättar Rasmus Jonsson, BeachTravels.

En av nyheterna är att SM 2019 avgörs över åtta dagar. Det blir alltså en ytterligare dags tävlingar nästa år.
- Samarbetet med BeachTravels har inneburit att SM tagits till en helt ny nivå vilket årets deltagare märkte av. Nu möjliggör samarbetet ännu mer satsningar för att Beach-SM ska växa. En ytterligare dag tror vi är nödvändigt och helt rätt väg att gå för att få in ännu mer deltagare och klasser, säger Martin Kihlström nationell förbundschef, Svenska Volleybollförbundet.

2018 års upplaga av Beachvolley-SM var den största någonsin. I de 28 tävlingsklasserna deltog 484 lag som spelade totalt 1143 matcher, vilket var rekord på rekord på rekord.

- Att vi lägger till en dag gör att vi kan förbättra spelscheman, utveckla evenemangsupplevelsen för både deltagare och besökare och möjliggöra att SM kan växa till ett grymt häftigt skyltfönster för sporten, fortsätter Rasmus.

Datumen för respektive tävlingsklass kommer inom ett par veckor, men redan nu går det att hitta boenden för Beachvolley-SM 2019 här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Fler nyheter

Publicerad: 2018-09-26

Senast uppdaterad: 2018-09-26

Visa fler nyheter

Sponsorer