Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Final Call: Sista dagen att anmäla lag till Beachvolley-SM

2023 års upplaga av Beachvolley-SM spelas 30 juli – 6 augusti på Tylösand. Den mäktiga tävlingsveckan, som de facto består av åtta härliga dagar i sanden, närmar sig med stormsteg. Lag som vill delta ska anmäla sig för spel senast i dag, måndagen den 24 juli kl. 22:00.

Planer så långt ögat når. Foto: Robert Boman.

Om sex dagar servar vi igång årets sandigaste och största volleyhögtid. Söndagen den 30 juli intar beachvolley-Sverige landets bästa strand för en åtta dagar lång idrottsfest där BeachTravels står arrangör.

Över 30 tävlingsklasser ska avgöras bland barn och ungdomar, elitspelare och veteraner. Vi går mot nytt deltagarrekord med över 700 lag anmälda till dags datum.

Och det finns fortfarande lite tid att anmäla sig. Deadline går ut kl. 22:00 i dag, måndagen den 24 juli. Observera att det i vissa klasser är först till kvarn som gäller, medan det i andra är rankingpoäng som avgör vilka lag som kvalificerar sig.

Kom även ihåg att det krävs en licens för beachvolley 2023 för att kunna anmäla sig. Anmälan görs via de länkade sidorna som återfinns längst ned i artikeln. Information gällande betalning m.m. kommuniceras efter passead deadline till de lag som tagit plats i startfältet.

Målet är att spelscheman ska publiceras tre dagar innan tävlingsstart för respektive klass.

Här får du hjälp att hitta boende: https://www.summersmash.se/boende/ Länk till annan webbplats.

SPELDAGAR KLASS FÖR KLASS

Barn- och ungdomsklasser

Lag kan endast delta i en tävling samtidigt. Dvs man får inte anmäla sig till en tävling som går måndag-tisdag samt en tävling tisdag-onsdag.

Seniorklasser

Veteranklasser

Lag kan endast delta i en tävling samtidigt. Dvs man får inte anmäla sig till en tävling som går måndag-tisdag samt en tävling tisdag-onsdag.

Teckenförklaring
F: Flickor
P: Pojkar
Ö: Öppen (klass där flickor och pojkar kan spela med och mot varandra)
D: Damer
H: Herrar

Fler nyheter

Publicerad: 2023-07-24

Senast uppdaterad: 2023-07-24

Visa fler nyheter

Sponsorer