Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Annerstedt styr Swedish Beach Tours Instagram

Ni har väl inte missat att Alexander Annerstedt styr Swedish Beach Tours Instagram-konto sedan i måndags? Med lagom mycket seriositet och en stor skopa humor tar GBC-stjärnan med er bakom kulisserna under pågående SM-vecka.

Vad ser du fram emot att dela med dig av på Instagram?
- Jag är sjukt taggad på att visa upp mig och min satsning, men även GBC och hur vi jobbar så mycket med vår älskade #gbcfamilj. Framför allt med våra juniorer, som jag är med och har hand om hela veckan.

Hur har säsongen varit hittills?
- Säsongen har varit sjukt bra! Jag hade absolut inte räknat med att det skulle gå så bra på touren! En förstaplats och en andraplats hittills är mycket mer än vad jag hade hoppats på.

I veckan spelas SM, med både mixed och senior för din del - hur känns det inför tävlingen?
- Jag är sjukt taggad! Nu när senaste tourstoppet slutade med en vinst ligger självförtroendet på topp, men framförallt ska det bli roligt att spela igen.

Vad betyder beachvolley för dig - och vad är ditt stora mål?
- Beachvolley betyder allt för mig. Allt jag gör i mitt liv anpassar jag efter beachvolleyn! Beacen kommer alltid i första hand. Det svider lite då och då men det är det värt för när jag väl får stå högst upp på pallen. Efter segern i Kalmar är jag ett steg närmare mitt mål; att bli så bra som möjligt, men samtidigt ha sjukt kul under resan dit!

Här kan ni kolla in Swedish Beach Tours Instagram! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-08-04

Senast uppdaterad: 2016-08-06

Visa fler nyheter

Sponsorer