Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nevza Beach Sweden: Bulletin 1

För drygt en vecka sedan gick vi ut med nyheten att Nevza Beach Sweden kommer till Göteborg i början av november. Här följer Bulletin 1 med viktig info för den som på något sätt ska delta i turneringen.

2-4 november avgörs 2018 års upplaga av Nevza Beach Sweden, årets sista deltävling i nordeuropeiska mästerskapen, i Beach Center i Göteborg.

Här följer Bulletin 1 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med viktig info för den som på något sätt ska delta i turneringen.

Svenska lag som vill delta ska anmäla sig senast onsdagen den 17 oktober, kl. 12.00 via robert.soderberg@falkoping.se Öppnas i nytt fönster. och tl@volleyboll.se Öppnas i nytt fönster. med namn och föreningstillhörighet.

På den här sidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns mer information om vad som gäller för den som vill spela internationella tävlingar.

Fakta: Nevza Beach Sweden
Datum: 2-4 november
Spelplats: Beach Center, Göteborg
Lokal arrangör: Göteborg Beachvolley Club
Antal lag: 16 dam, 16 herr
Prispengar: 1500 euro / klass
Officiellt Facebookevenemang! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om NEVZA
NEVZA (The North European Volleyball Zonal Association) utgör samlingsorganisationen för de nordeuropeiska volleybollförbund som är anslutna till Europeiska Volleybollförbundet (CEV). Det vill säga Danmark, Färöarna, Finland, Grönland, Island, Norge, Sverige och England. Inom ramen för NEVZA arrangeras bland annat Nordeuropeiska Mästerskapen i både volleyboll och beachvolley för både landslag och klubblag på allt ifrån ungdoms- till seniornivå.

Om GBC & Beach Center
Beach Center är världens största beachvolleyhall och ägs av Göteborg Beachvolley Club, Svensk volleybolls största medlemsförening. Här finns 16 inomhusplaner samt restaurang, strandbar och gym.

Om Team GBC
Team GBC består av tolv spelare som alla satsar helhjärtat på beachvolley och det stora målet är världstouren och internationella mästerskap. Satsningen sker i Göteborg, med Beach Center som hemmaarena.


Fler nyheter

Publicerad: 2018-10-12

Senast uppdaterad: 2018-10-12

Visa fler nyheter

Sponsorer