Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nevza Beach Sweden närmar sig med stormsteg

För femte året i följd arrangeras Nevza Beach Sweden i Beach Center, Göteborg. 3-5 november invaderas världens största beachvolleyhall av den nordeuropeiska beachvolleyeliten.

Nevza Beach Sweden utgör sannolikt årets sista deltävling i Nevza-sammanhang. Nevza fungerar bland annat som en språngbräda för spelare som siktar på en internationell karriär.
- Det är fantastiskt att vi kan arrangera den här tävlingen och få hit spelare av hög klass. Det är ett ypperligt tillfälle för våra killar och tjejer att möta tufft internationellt motstånd och ett lika bra tillfälle för göteborgarna att besöka Beach Center, säger Anders Nordahl på Beach Center.

Göteborg Beachvolley Club och Svensk volleyboll välkomnar spelare, domare, delegater, publik, press och sponsorer till en häftig helg i sanden på Beach Center. Fri entré!

Listor med anmälda dam- och herrlag finns tillgängliga här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I morgon, fredag, fastställs startfältet.

Rapportering från turneringen sker på Europeiska Volleybollförbundets hemsida, CEV.lu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., samt via det officiella evenemanget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Spelschema och resultat rapporteras här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Fler nyheter

Publicerad: 2017-10-26

Senast uppdaterad: 2017-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer