Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Svensk volleyboll arrangerar öppna beachvolleybollträningar i Stockholm

Svensk volleyboll arrangerar öppna och kostnadsfria beachvolleybollträningar i Stockholm under sommaren 2018. Alla är välkomna!

Sedan hösten 2016 har Svensk volleyboll framgångsrikt arrangerat volleyboll- och beachvolleyträningar på flera olika platser runt om i huvudstaden. Projektet fortskrider under sommaren 2018 med två träningar i veckan på Gärdet i Stockholms innerstad.

DÅ TRÄNAR VI

Varje måndag...

… med start 4 juni och fram till den 20 augusti håller vi öppna träningar mellan 17:00-19:00 på bana 3 och 4 på Gärdets sportfält.

Varje onsdag...

… med start 13 juni och fram till den 22 augusti håller vi öppna träningar mellan 17:00-19:00 på bana 3 och 4 på Gärdets sportfält.

Våra duktiga aktivitetsledare finns alltid på plats för att hålla i träningarna. Det finns inga krav på förkunskaper för den som deltar - alla är välkomna! Aktivitetsledarna ombesörjer bollar och uppsättning av nät. Allt deltagaren behöver ha med sig är lämpliga träningskläder.

Satsningen med öppna och kostnadsfria speltillfällen är ett lyckat initiativ som genererat i både fler utövare och nybildade föreningar i Stockholm med omnejd. Och efterfrågan är fortsatt stor. Många samtal och mejl från unga, vuxna och nyanlända som vill börja spela volleyboll och beachvolley vittnar om den saken. En hel del av de som hör av sig är också föräldrar som vill låta sina barn testa på vår fantastiska idrott, vilket de öppna träningarna lämpar sig perfekt för. Målet är att slussa in deltagarna i ordinarie föreningsverksamhet eller att hjälpa dem bilda nya lag och föreningar i de fall det är ett bättre alternativ.

Följ Facebooksidan Volleyboll i Stockholm Länk till annan webbplats. för uppdateringar och info om våra öppna och kostnadsfria träningar.

Vi ses i sanden!

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-06-12

Senast uppdaterad: 2018-06-12

Visa fler nyheter

Sponsorer