Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vi behöver dina tankar i arbetet med framtidens idrottshall

Samarbetet med att utveckla framtidens idrottshall fortskrider. Nu behöver vi hjälp av våra föreningar, ledare och yngre utövare med den fortsatta utvecklingen!

Inomhusidrottens fem största förbund har gått samman för att ta fram ett konceptprogram för framtidens idrottshall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den ska vara volymeffektiv och locka till rörelse för fler.

Tränare, ledare och volleybollutövande barn och unga samt föräldrar till dessa inbjuds nu att bidra till processen genom att svara på en enkät. Svenska Volleybollförbundets föreningar uppmanas i sin tur att sprida informationen till berörda medlemmar.

Respondenternas svar kommer utgöra underlag för arbetet med att skapa bättre hallar för våra aktiva, vars kunskap och erfarenhet är ovärderlig för det fortsatta utvecklingsarbetet! 

Bidra med ditt perspektiv, genom att svara på några korta frågor i enkäten nedan.

GÖR ENKÄTEN HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Enkäten är aktiv från den 29 januari fram till vecka 7. Efter det går det inte längre att öppna länken. Konceptprogrammet kommer sammanställas i en pdf och färdigställas under våren 2020. 

Tack på förhand! 

 

/Volleybollförbundet, Handbollsförbundet, Gymnastikförbundet, Basketbollförbundet, Innebandyförbundet och White arkitekter.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-01-29

Senast uppdaterad: 2020-01-29

Visa fler nyheter

Sponsorer