Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

HA: Sportlovsvecka med 3 matcher

I söndags så inleddes den årliga sportlovsveckan för eleverna på RIG och killarna i elitlaget startade den med match mot Habo borta. Tyvärr så lyckades laget inte matcha Habos snabba fina spel

0-3 (12-25, 18-25, 19-25)

Tredje gången gillt? Så hoppades killarna i alla fall när Habo stod på andra sidan nät i söndags men tyvärr så hade laget lika tufft som vanligt mot Habos snabba spel och block. Det enda setet som kändes jämnt var lustigt nog det första setet där vi var med en bra bit in men där vi fastnade i en fantastisk kanonad av en serveserie från Habos duktiga högerspiker Roy Powell

Det andra och det tredje setet var närmre poängmässigt men det kändes aldrig riktigt spännande, mycket på grund av Habos stabila grundspel. 

Bäst i matchen var Oskar von Sydow som både spelade passare och spiker och gjorde båda två mycket bra. Tyvärr så fick inte centrarna så många chanser att anfalla eftersom våran egen bollkontroll inte var på topp men även centrarna gjorde ett fint jobb när de väl fick chansen.

 

Nu är det dock dags att se framåt! Imorgon fredag så samlas vi igen och förbereder oss för en spännande dubbelhelg! På lördag reser vi till Tierp och därefter snabbt ner till Sollentuna för en söndagsmatch. Båda lagen är mycket kompetenta och det ska bli spännande att se hur vi matchar upp mot dem eftersom det är rätt länge sen vi mött dem.

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer