Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Säsongen 2020/2021 är igång

De första turneringarna har spelats - så roligt att vi är igång igen! Här kommer en kort summering.

FU16/18-serien (omgång 1)

Flickor U16/18 spelas som ungdomsserie, där tre lag möts varje omgång. Vilande lag dömer och matcherna spelas på helplan. Resultaten sammanställs efter varje omgång, serien avslutas innan jul och sedan drar en ny serie igång till våren igen.

I FU16/18 är det 9 lag anmälda och samtliga tre tillfällen i omgång 1 är spelade. Första tillfället var faktiskt redan förförra helgen, 27:e september i Svedala (Aggarpshallen). Helgen som gick spelades man både i Lund (Fäladshallen) och i Ängelholm (Rönnehallen). Resultaten finns här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Level-6 Grön (ÅVK)

Level-6 Grön i Kvidingehallen blev en jämn och bra tävling. Det var 5 anmälda lag med två matcher 

parallellt, vilket innebar mycket speltid. Brons till Åstorp, Silver till Malmö och Guld till Lund. Grattis och tack för en trevlig turnering hälsar arrangören ÅVK via Göran Henrysson.
Level-6/7 (Ystad)

Totalt 4 lag anmälda Lund, Helsingborg, Malmö och Ystad. Detta gjorde att det blev ett mycket bra och koncentrerat spel hela dagen, för att det var lugnt och sansat runt banan. Lund gick ut som segrare, Malmö kom tvåa, Helsingborg trea och Ystad fyra.

Vi spelade på stor bana med domartorn samt riktigt seketeriat. Ungdomarna tycke detta var spännande och det blev ett mycket bra spel med långa bollar och väldigt jämna matcher, där avgörande match sluta med skiljeset. Överlag mycket bra stämning mellan spelare och ledare där vi var överens om att detta var ett bra koncept att spela med 4 lag och stor bana, för det blev väldigt bra volleyboll.

Tack för en bra volleyboll dag, Mvh YVK via Joakim Lindahl

(Fler bilder finns på Facebook.)


Fler nyheter

Publicerad: 2020-10-06

Senast uppdaterad: 2020-10-06

Visa fler nyheter

Sponsorer