Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Helgens volleyboll vecka 42

Förra helgen spelades det flera ungdomstävlingar runtom i Skåne. Här följer en kort summering av volleybollresultaten.

Level-4 Svart (Hässleholm)

På lördag 17 oktober spelade 10 lag från Ängelholm, Hässleholm, Kristianstad och Lund. Arrangör var hemmaklubben HVK. Det blev en lyckad turnering och alla gick hem som vinnare.

Level-5 Norr (Landskrona)

Samma dag anordnade också Kronan tunering för Level-5 Norr, där totalt 10 lag från Ängelholm, Helsingborg, Kronan, Lund och Åstop deltog. Samtliga tre pallplatser erövrades av EVS.

FU16/18 Grön

Under både lördagen och söndagen spelades omgång 2 för FU16/18. Matcher anordnades i Harlyckehallen i Helsingborg, Kungsgårdshallen i Ängelholm och Idrottshallen i Lund. Halvvägs in i serien har alla lag spelat fyra matcher var och Svedala har tagit ledningen, tätt följd av "Lund 3" och "EVS Team-07". Samtliga resultat finns här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FU16/18 Svart

Första omgången i ungdomsserien FU16/18 har nu spelats i Rönnehallen i Ängelholm. Här deltar tre lag och nästa omgång är om ungefär en månad. Här är resultaten för er som är intresserade. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kidsvolley Syd (Lund)

På söndag 18 oktober spelade åtta taggade lag Kidsvolley i Lund. Det var ungdomar från Hässleholm, Kristianstad och hemmaklubben Lund som deltog. I vanlig ordning blev alla vinnare denna turnering.

Level-4 Grön (Ängelholm)

Samma dag arrangerade också EVS ett sammandrag för Level-4 Grön. Här deltog sex lag från hemmaklubben och Lund. Många glada ungdomar och alla vinnare i slutet av dagen.


Fler nyheter

Publicerad: 2020-10-24

Senast uppdaterad: 2020-10-24

Visa fler nyheter

Sponsorer