Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Isabelle Haak är Årets Idrottsskåning 2020

RS-SISU Skåne har utsett Isabelle Haak till Årets Idrottare 2020

"En fantastiskt rolig nyhet! Det måste vi uppmärksamma", säger Skånes VBF's ordförande Patrik Ekstrand, när han får höra nyheten om Isabelles utmärkelse.

Ett stort, stort grattis Isabelle Haak till utmärkelsen Årets Idrottare 2020!

"Framgång kan mätas såväl i världsklassiga prestationer som guldmedaljeroch det förstnämnda kan ingen ta ifrån vinnaren Isabelle Haak." Läs hela motiveringen på RF-SISU Skånes hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Förra året var ett tufft år utifrån coronapandemin, men det har inte hindrat Isabelle Haak i hennes volleybollkarriär. Hon är 21 år gammal, kommer från Ängelholm och är redan en volleybollspelare i världsklass. Isabelle spelar i VakıfBank S.K., den turkiska ligan. I år 2021 blev de turkiska mästare - ett varmt grattis också till denna bedrift!

För tillfället är Isabelle Haak med det svenska landslaget och spelar EM-kval i Georgien. Där fyller hon en mycket viktig roll som lagkapten och hon är en stark poängplockare i anfall, block och inte minst i serve. Efter dagens vinst mot Ukraina är Sverige nu klara för EM-slutspel, och vem tror ni var poängbäst? Jo, just Isabelle med hela 37 poäng - grattis igen Isabelle, men också stort grattis till hela damlandslaget.

Läs gärna SVBF's nyhet om dagens insats i EM-kvalet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. av damlandslaget.

"Det är en ära att få ta emot det priset", säger Isabelle själv och tackar RF-SISU Skåne.

Fler nyheter

Publicerad: 2021-05-14

Senast uppdaterad: 2021-05-14

Visa fler nyheter

Sponsorer