Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Skånes ungdomsbeach är igång

I lördags spelades den första turneringen för säsongen i Skåne i Kristianstad med lyckat resultat. Fler turneringar är inplanerade och anmälan är öppen.

Arrangören KFUM Kristianstad provade på konceptet Projekt Sand, vilket innebär 4-7 spelare per lag istället för 2-3 deltagare per lag. En turnering i lagandans tecken. Lag från Hässleholm, Kristianstad och Lund möttes i spelformerna Beach för Alla och Minior Level-4/5.

Ett mycket lyckat event, enligt deltagande ungdomar från Lund. De gillade spelformen och var otroligt glada över att ha kunnat vara med. Bra jobbat Kristianstad!

"Intresset för sporten växer", konstaterar Pauline Nilsson från KFUM Kristianstad.

Skånes ungdomsbeach 2021

Det finns ungdomsturneringar i beachvolley planerade från maj till och med september. Samtliga turneringar går att hitta i Kalendern Länk till annan webbplats. alternativt Beachkalendern Länk till annan webbplats., och båda kommer att hållas uppdaterade.

Det är upp till varje arrangör att säkerställa att man följer vad som gäller utifrån covid-19 i respektive kommun vid tidpunkten för tävlingen. Skånes VBF hoppas att så många tävlingar som möjligt ska kunna genomföras. Anmälan görs senast två veckor före tävlingsdagen på denna sida Länk till annan webbplats. av tränaren. Lycka till!


Foto: KFUM Kristianstad

Fler nyheter

Publicerad: 2021-05-25

Senast uppdaterad: 2021-05-25

Visa fler nyheter

Sponsorer