Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF års- och planeringsmöte 2021

I år genomfördes års- och planeringsmötet helt digitalt under lördagen 29 maj. Tack alla deltagare för ert engagemang och trevliga sällskap!

Årsmötet

Förmiddagen började med Skånes VBFs årsmöte med 14 deltagare, mycket trevligt med så stor uppslutning.

Bland annat beslutade årsmötet enhälligt att lägga ner OS-fonden, som var till minne av Oldrich Slavicek som dömde OS-finalen 1968 i Mexico City.

Valberedningens förslag på styrelse godkändes, vilket innebär att Patrik Ekstrand fortsätter ett år till som ordförande och Magdalena Henrysson valdes om på två år som styrelseledamot.

Det finns en vakant ledamotsplats i valberedningen. Är du intresserad eller vet någon som är det, ta kontakt med valberedningens ordförande Stefan Sjöström. (Stefan är också klubbchef i Lunds VK.)

Läs hela protokollet från Skånes VBFs årsmöte 2021. Länk till annan webbplats.

Planeringsmötet

Efter årsmötet fortsatte dagen med ungdomsplanering. Nedan finns några utvalda punkter från planeringsmötet, hela protokollet går att läsa här Länk till annan webbplats.. Notera att det är ett separat protokoll för Beachvolley Länk till annan webbplats..

Beachvolley

 • Den nya spelformen "Beach för Kids" har bytt namn till

  "Beach för alla"

  , där barn och föräldrar spelar tillsammans.
 • Testar också tävlingsformen "Projekt sand" med lagkonstellationer på 4-7 personer.
 • Om priser delas ut, ska det ges av klubben och till alla deltagare. Först nästa säsong 2022, står Skånes VBF för priser.
 • Efter 31 juli kan klubbar som redan fått beviljat projektmedel i Beachvolley Länk till annan webbplats. söka på nytt, se Strategi 2025 Öppnas i nytt fönster..

Volleyboll

Från mitten av oktober till säsongens slut ställdes alla tävlingar in till följd av pandemin. Eventuellt kan covid-19 ställa till problem också under inledningen av kommande säsong 2021-22. Läs mer om tävlingar säsongen 21-22 Länk till annan webbplats..

 • FU20 har inte haft några anmälda lag, men behåller spelformen som möjlighet inför framtiden.
 • PU18 öppen klass har inte spelat, och det finns nu rejält överåriga som inte spelat något.
 • Thomas i EVS utvecklar resultatrapportering, ska testas av styrelsen och EVS innan det används.
 • Det behövs fler aktiva föreningar i Utvecklingsprojektet Volleyboll Länk till annan webbplats.. Kontakta Helen Persson om ni har intressenter.

Fler nyheter

Publicerad: 2021-07-26

Senast uppdaterad: 2021-07-26

Visa fler nyheter

Sponsorer