Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Inomhussäsongen 2021-22

Det drar ihop sig för uppstart av volleybollsäsongen 2021-22. Flera utbildningar i september, några med sista anmälningsdag redan imorgon 29 augusti! Samma datum gäller för anmälan till U16/U18- och U20-serierna.

Utbildningar

I vanlig ordning anordnas utbildningarna i samarbete mellan klubbarna samt SVBF och Skånes VBF. Dessutom står Skånes VBF för avgiften om deltagarens förening är med i Skånes vdistrikt.

Vi är tacksamma för det fina samarbetet och önskar er alla lycka till, arrangörer såväl som kursdeltagare.

Grundkurs Level 1-7 i Ängelholm (EVS), 4-5 september

Grundkurs Level 1-3 och volleyboll i Lund (Lunds VK), 19 september

Grundkurs Level 4-7 i Malmö (Malmö VK), 25 september

  • Volleyboll grundkurs Level 4-7 Länk till annan webbplats. genomförs 25 september som en heldag i Malmö. Sista anmälningsdag 17 september. För dig som är tränare eller är ny i tränarrollen. Kursen passar också äldre spelare eller föräldrar som är nyfikna på att träna de yngre spelarna.

Ungdomstävlingar i volleyboll

På denna sida Länk till annan webbplats. kan du läsa mer om inomhussäsongen 2021-22 för ungdomsvolleyboll i Skåne. Några tävlingar saknar fortfarande arrangör, kolla om er klubb kan anordna en eller flera, uppdaterat schema finns här. Länk till annan webbplats.

Sista anmälningsdag Länk till annan webbplats. för serierna Flickor U16/U18 och U20 är 29 augusti. Dessa serier spelas under hösten, ny anmälan krävs för våren.

Vad som gäller för säsongen 2021-22 finns på följande sida Länk till annan webbplats., tänk på att restriktioner fortfarande gäller utifrån coronaviruset. Precis som tidigare följer vi SVBF och här återfinns det senaste med anledning av coronaviruset Länk till annan webbplats. (uppdateras kontinuerligt).

För frågor eller övrigt kring ungdomstävlingarna, kontakta ungdomsansvarig i Skåne.


Foto: Malmö VK

Fler nyheter

Publicerad: 2021-08-28

Senast uppdaterad: 2021-08-28

Visa fler nyheter

Sponsorer