Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Tävlingarna drar igång inomhus

Redan kommande helg spelas de första ungdomsturneringarna, och det med borttagna begränsningar för antalet deltagare. Restriktionerna togs bort 29 september.

Till helgen spelas de första inomhusturneringarna för ungdomssäsongen 2021/22, det är Level-6 Grön som spelas både i Malmö och Hässleholm. Redan innan anmälningstiden gått ut var det fullt antal lag i Malmös turnering, och en annan väldigt glädjande nyhet är att deltagartaket vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar togs bort från och med 29 september. Det är alltså fritt fram att komma och titta på turneringarna också. Kul!

Pandemin

Folkhälsomyndigheten uppmanar fortfarande att alla vaccinerar sig och det finns allmänna råd till ovaccinerade vuxna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mer om vad som gäller för volleybollen och hur coronaviruset har påverkat sporten kan man läsa om på SVBF's hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ungdomssäsongen inomhus 2021/22

För kommande tävlingar gå till fliken "Barn & Ungdom" Länk till annan webbplats., där finns mer information om allt från Kidsvolley (Level 1-3) till U16/18. Tveka inte att höra av er om ni saknar ni något eller det är oklart, antingen till distriktet eller vår ungdomsansvarige.

Foto: Åstorps VK

Fler nyheter

Publicerad: 2021-09-30

Senast uppdaterad: 2021-09-30

Visa fler nyheter

Sponsorer