Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Referat från Level 6 Grön sammandrag

Efter nästan ett års väntan var det dags för ett nytt sammandrag. Malmö VK och Hässleholms VK rapporterar om förra helgens turneringar.

Att det varit en lång väntan märktes direkt då det snabbt blev uppfyllt med anmälningar från spelsugna lag. Så pass många att alla tyvärr inte fick plats i Glasbrukshallen som endast medger spel på 3 planer då hallen saknar läktare. Hässleholm räddade dagen och fick tag i en hall för att erbjuda matchspel för de som inte fick plats i Malmö. Grymt jobbat av Helen & Co i HVK 😃

MVK och LVK fyllde ensamma upp de 14 platserna i Malmö med en blandning av tjejlag, pojklag samt mixlag.

Att matchspel var efterlängtat var nog en underdrift, och många spelare såg lite spända och nervösa ut när de klev in för dagens första matcher. Nervositeten släppte dock fort och det blev en trevlig dag med spännande grupp- och slutspel.

I slutet av dagen möttes LVK Brun och Malmö Boys 2 i en välspelad och jämn finalmatch. Efter två spännande set med många, långa bolldueller stod LVK Brun som välförtjänt segrare. Båda lagen spelade med endast tre spelare på plan då LVK Brun tidigare fått en spelare skadad samt MVK tappade en spelare som hade andra bokningar på eftermiddagen.
Bornsmedaljen knep LVK Svart.

MVK tackar tillresta lagen från LVK, föräldrar som stöttade sin barn samt funktionärerna som hjälpte till i hallen under dagen.

// Mikael Vyckemans, Malmö Volleybollklubb


Foto: Malmö VK. Montage: Magdalena Henrysson

- Äntligen! Vi i Hässleholms VK kan bara instämma med Malmö VK, säger Helen Persson.

I Hässleholm samlades 10 lag. Två från IFK Helsingborg, fyra från EVS, ett från Åstorp och tre lag från Hässleholm. Guldet, Silvret och Bronset gick till tre av EVS fyra lag.


Foto: Malmö VK

Fler nyheter

Publicerad: 2021-10-06

Senast uppdaterad: 2021-10-06

Visa fler nyheter

Sponsorer