Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Helgen 16-17 oktober

Förra helgen spelades inga ungdomstävlingar, men helgen innan dess var det fullt upp på både lördagen och söndagen.

Lördagen 16/10

Level-4 Grön i Hässleholm

Till Läredahallen kom det tio lag med spelare från Lund, Åstorp, Ängelholm och Hässleholm. En match består av två set, som båda börjar på 10-10 och går till 25 (om man hinner). Matcherna spelas under 25 minuter och sedan är det tre minuters vila innan det är dags för nästa match.

Tävlingsdagen avslutas med medaljutdelning. Precis som i Kidsvolley är alla vinnare och får varsin välförtjänt medalj efter flera timmars spel.

Flickor U16/18 Svart i Ängelholm

Den första omgången i serien U16/18 Svart spelades i Lilla Rönnehallen i Ängelholm under lördagsförmiddagen. Hemmalaget EVS tog emot gästande KFUM Kristianstad och LVK (Lund).

Tyvärr har det inte rapporterats in några resultat än, utan vi får återkomma med detta. Framöver kommer denna sida Länk till annan webbplats. att uppdateras med resultat och serietabell.

Söndagen 17/10

Kidsvolley Syd i Lund

På söndagen var det dags för säsongens första turnering i Kidsvolley i södra Skåne, och den arrangerades i Idrottshallen i Lund. Deltog gjorde sex lag från Lund och Kristianstad.

I Kidsvolley spelas en match under tio minuter, följt av två minuters vila. Alla spelare är vinnare och får en egen medalj vid utdelningen när matcherna är klara.

Level-4 Svart i Örkelljunga

Lag möttes också upp i Örkelljungas Forum för att spela Level-4 Svart. Det kom spelare från Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm och Örkelljunga. De åtta lagen gjorde upp i matcher om två set som började på 10-10 och gick till 25, om man hann på 25 minuter. Annars bröts matchen för några minuters vila innan nästa match.

Självklart avslutade man med medaljutdelning där varje spelare fick en egen medalj efter väl utfört spel under dagen. Alla är vinnare!

Level-5 Norr i Landskrona

Äntligen var det dags för sammandrag igen i Borstahusen IH. Exakt ett år sedan senast. Tio lag med killar och tjejer från EVS, Åstorp och Kronan förenades i spelglädje och kämpaglöd, och efter många spännande matcher hamnade guldmedaljerna runt halsen på Kronan Grön, silvermedaljerna knep Kronan Vit och bronsen togs om hand av Åstorp Göran. Stort tack till alla deltagare och grattis till medaljörerna. Äntligen är vi igång igen!// Marie Saxne, ungdomsansvarig Kronan VBK

Fler nyheter

Publicerad: 2021-10-27

Senast uppdaterad: 2021-10-27

Visa fler nyheter

Sponsorer