Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Helgen 13-14 november

Förra helgen spelades det ungdomsturneringar i Skåne. Bland annat ställdes Lund inför dilemmat att det var för många lag anmälda, men det gick att lösa tack vare gott samarbete mellan klubbarna.

Lördagen 13/11

Flickor U16/18 Svart i Kristianstad

Under lördagsförmiddagen spelades den andra omgången i serien för FU16/18 Svart. Denna gång var det alltså KFUM Kristianstad som tog emot gästande EVS (Ängelholm) och LVK (Lund).

Tyvärr är det en fördröjning i rapporteringen av resultaten, men så snart det kommit in går det att hitta både matchresultat och tabell på denna sida Länk till annan webbplats..

Söndagen 14/11

Level-5 Norr i Åstorp (Kvidinge)

Till Level-5 Norr kom tolv lag ifrån EVS, ÖVK, Vindarp och Åstorp. Tolv lag 

är perfekt och det gick att spela långa matcher. Efter en bra dag med en del överraskningar från gruppspel till slutspelet stod ÖVK Danne som segrare, tvåa blev Åstorp Mohammed och trea EVS Blå.

Stort tack till alla för en bra dag.
MVH Göran Henrysson, Åstorps VBK

Level-6/7 Svart i Malmö

Efter ett massivt intresse och många anmälda till Level-6 i Lund, beslutades att flytta Level-6 Svart till Glasbrukshallen i Malmö medan Level-6 Grön spelade som planerat i Fäladshallen i Lund.

Tolv spelsugna lag från EVS, LVK och MVK samlades i Malmö på söndagsmorgonen. Då Glasbrukshallen tyvärr saknar läktare så medgavs endast spel på tre banor och tolv lag är på gränsen av vad hallen klarar av.

Det blev en lång dag i hallen och vid 16-snåret var det LVK Viol som tog hem guldet. Silvret hamnade hos EVS Fredrik och bronset hos Malmö Boys Black 1. Det blev alltså medalj till samtliga tre föreningar som hade lag amälda.

MVK tackar samtliga tillresta spelare, ledare och publik för en trevlig volleydag, och ser fram emot kommade sammandrag.

// Mikael Vyckemans, Malmö Volleybollklubb

Level-6 Grön i Lund

Till Fäladshallen i Lund kom det så många som 21 lag från Helsingborg, Hässleholm, Malmö, Svedala, Ystad, Åstorp och Ängelholm för att spela Level-6 Grön. Väldigt roligt med så stort intresse från de skånska klubbarna. I slutet av dagen stod det klart att HVK (Hässleholm) vann både guld och brons, samt att silvret gick till ÅVK (Åstorp).

Foto: Åstorps VBK

Fler nyheter

Publicerad: 2021-11-18

Senast uppdaterad: 2021-11-18

Visa fler nyheter

Sponsorer