Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Första advent 2021

Tänk att första advent redan är här.. I helgen har det spelats flera volleybollturneringar i Skåne, och här kan du läsa hur det gått för ungdomarna.

När första ljuset brinner


står hallens dörr på glänt
och ungdomarna glädjas
att spela få i advent.

Lördagen 27/11

Flickor U16/18 Grön i Åstorp (Kvidinge)

Flicklag, sexmanna, från Lund, Helsingborg, Åstorp och EVS möttes i Kvidinge. Bra och välspelade matcher gav flera överraskande resultat Länk till annan webbplats.. Det är kul att se hur spelet har utvecklats på ganska kort tid.

/ Göran Henrysson, Åstorps VBK

(Detta var den fjärde omgången för serie Grön, den femte och sista omgången spelas om två veckor i Malmö. Förutom seriespel är det också öppet för andra lag att delta vid dessa tillfällen, men dessa matcher kan avbrytas om det blir ont om tid.)


Foto: Åstorps VBK

Söndagen 28/11

Level-5 Syd i Malmö

Till Glasbrukshallen i Malmö kom det nio lag från Kristianstad, Lund, Malmö och Svedala för att spela Level-5. Svedala Svart tog förstaplatsen, LVK Hajarna kom tvåa och på tredje plats kom Kristianstad 1. Samtliga matcher och resultat finns här Länk till annan webbplats..

Pojkar U16/18 Grön i Åstorp (Kvidinge)

Lund dominerade Pojkar U16/18 i Kvidinge med en första och andra plats. EVS kom som klar trea. Sex lag ifrån Lund, EVS, Åstorp, Borgens VK och Kristianstad gjorde upp med flera fina matcher.

/ Göran Henrysson, Åstorps VBK

Samtliga resultat finns på denna sida Länk till annan webbplats..


Foto: Åstorps VBK. Montage: Magdalena Henrysson

Fler nyheter

Publicerad: 2021-11-28

Senast uppdaterad: 2021-11-28

Visa fler nyheter

Sponsorer