Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Andra advent 2021

Läs om helgen i Skånes Volleybollförbund, det har spelats turneringar och varit planeringsmöte.

När andra ljuset brinner


planerar vi nästa år
då hoppas vi fira Skånes distrikt
med lunch, kauga och påtår.

Lördagen 4/12

Level-6 Grön i Hässleholm

Efter några avhopp på grund av sjukdom, samlades till slut 16 lag i Läredahallen Hässleholm, för att spela Level-6 Grön. Klubbarna Malmö, Lund, EVS, Helsingborg, Åstorp, Svedala och arrangörsklubben Hässleholm deltog med ett eller fler lag. Finalen spelades mellan HVK1 och HVK3 så guld och silver till HVK och bronset tog Svedala efter match mot Åstorp. Dagens turnering innehöll många jämna matcher både i grupp och slutspel.

Hälsningar från ett snöigt Hässleholm via Helen Persson, HVK.
Foto: HVK

Level-6 Svart i Malmö

Till Glasbrukshallen i Malmö kom det nio lag från Ängelholm (EVS), Lund (LVK) och från den egna arrangören MVK. Det blev en lång dag med flera jämna och underhållande matcher. LVK lyckades ta samtliga tre pallplaceringar.

Söndagen 5/12

Planeringsmöte och Skånes VBF 60 år

Flera skånska klubbar och styrelsen i Skånes VBF möttes digitalt för planering av vårens ungdomsaktiviteter inom volleyboll och beachvolley. Det var tänkt att mötas på plats i Hässleholm och samtidigt fira att vårt Skånska disktrikt fyller 60 år, men till följd av vintervädret blev det ändrade planer. Istället hoppas styrelsen på att kunna genomföra firandet till våren.

Nedan följer några utvalda punkter som diskuterades på planeringsmötet, resten går att läsa i protokollet från mötet Länk till annan webbplats..

Vi i Skånes VBF tackar för höstterminen och önskar er en riktigt God Jul!

Fler nyheter

Publicerad: 2021-12-05

Senast uppdaterad: 2021-12-05

Visa fler nyheter

Sponsorer