Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Helgen 19-20 mars 2022

Vi är så tacksamma att volleybollturneringarna kommit igång igen efter pandemin. Ungdomar, föräldrar, tränare och arrangörer runtom i Skånes idrottshallar njuter för fullt.

Lördag 19 mars

FU16/18 Svart serie i Ängelholm

På lördagen spelades omgång fem i serien för flickor U16/18 Svart, där hemmalaget EVS tog emot LVK Svart och Kristianstad i Kungsgårdshallen. Detta skulle ha varit den sista omgången, men två omgångar har senarelagts till följd av pandemin. Resultat från dagen och aktuell serietabell finns på denna sida Länk till annan webbplats..

Söndag 20 mars

Kids Norr i Åstorp

Totalt spelade 20 lag Kidsvolley under söndagsförmiddagen i Åstorps Sporthall. Deltog gjorde l

ag från EVS, Kronan, Helsingborg, Lerberget, Båstad och Åstorp. Bilparkeringen var full, kafeterian välbesökt och på volleybollplanerna var det liv och rörelse.Efter drygt två timmars spel var det dags för medaljutdelning till alla deltagande barn, med tillhörande fotografering och massiva applåder. Stort tack för härlig dag, hälsar Åstorps Volley via Göran Henrysson.


Foto: Magdalena Henrysson

Level-4 Grön i Lund

Tolv lag, från tre olika klubbar (Lund, Åstorp och Ängelholm) spelade i positiv anda många matcher. Stort tack till alla ledare och föräldrar som gjorde turneringen möjlig, hälsar Torbjörn Ahlm i Lunds VK.


Foto: Lunds VK

Fler nyheter

Publicerad: 2022-03-23

Senast uppdaterad: 2022-03-23

Visa fler nyheter

Sponsorer