Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Anmälan öppen till Senior-DM 2022

Efter två år är det äntligen dags för våra skånska dam- och herrlag att tävla i Skånes Distriktsmästerskap i volleyboll. Lördagen den 30:e april smäller det i Landskronas idrottshall.

Arrangören Kronan och Skånes VBF hälsar alla seniorlag välkomna till DM 2022 i Borstahusen IH, Landskrona. Matchstart är 9.00 på lördag 30/4.

Sista dag för anmälan är 20/4 och görs på denna sida Länk till annan webbplats.. Kom ihåg att ange den högsta division någon i laget har spelat det gångna året, detta för att få en rättvis seedning av lagen.

Kostnad per lag är 500 kronor enligt de ekonomiska bestämmelserna Länk till annan webbplats. och föreningen faktureras i efterhand. Dessutom ska samtliga spelare vara licensierade, precis som på en vanlig turnering/tävling.

Distriktsmästerskapet spelas under en heldag, uppdelat på dam respektive herr. Först spelas gruppspel och därefter semifinaler samt final, alltså enbart placeringsmatcher efter gruppspelet. Medaljer delas ut till första-, andra- och tredjeplatsen.

Kontakta Skånes VBF's styrelse om ni har frågor. Än en gång, varmt välkomna!

Mer information om DM och tidigare mästare respektiva mästarinnor finns på denna sida Länk till annan webbplats.. Kontakta oss gärna om ni har mer information eller bilder kring tidigare års DM.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-04-02

Senast uppdaterad: 2022-04-02

Visa fler nyheter

Sponsorer