Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Rösta fram Årets Ungdomsledare 2021

Här presenteras de tre kandidater som Skånes volleybollklubbar kan rösta på. Senast 30 april behöver Skånes VBF ha fått in er röst.

.. och de tre kandidaterna är - utan inbördes ordning:

Thomas Johansson (EVS), Gunilla Thulin (KFUM Kristianstad Volleybollklubb) samt Maximilian Friberg (Lunds VK).

Omröstningen

Varje förening har en röst per ungdomsklass som föreningen tävlat i under 2021, och det är räcker att man deltagit på en turnering i klassen. Det finns fem ungdomsklassser - Kidsvolley, Level-4, Level-5, Level-6 och U16/18. Därmed är det max fem röster per förening.

Sista dagen att rösta är lördagen 30 april till info@skanevolley.se Öppnas i nytt fönster.

Motiveringarna

"Thomas Johansson från EVS är så värd en nominering för hans fantastiska utvecklingsförmåga vad gäller tävling och utbildning."

/Helen Persson, Hässleholms VK

KFUM Kristianstad Volleybollklubb nominerar sin tränare Gunilla Thulin.

"Gunilla har under de senaste fem åren varit ansvarig för Kidsvolleyn i vår klubb. Från noll spelare till idag cirka 35 stycken. Hon är en engagerad ledare som fått många barn att komma och träna och även fortsätta med volleyboll i flera år. Gunilla har också fått flertal av våra unga flickor från dam/ungdomslag att bli tränare för den växande barnskaran som vill vara med och träna. Hon har även fått flera föräldrar att engagera sig i Kidsvolleyn som tränare. Utan Gunillas stora arbete med att starta upp volleyboll för barnen och utveckla träningsverksamheten hade vår klubb varit många medlemmar färre."

/Jan-Olof Olofsson, KFUM Kristianstad Volleybollklubb

Vi vill nominera: Maximilian Friberg, Lunds VK (ledare för Kidsvolley Stångby och Level-4 Stångby)

"Max är en mycket omtyckt tränare för våra barngrupper i kidsvolley och level 4 i Stångby. Han har ett otroligt engagemang och utmanar spelarna individuellt på deras nivå och får alla att känna sig sedda. Vid match får Max spelarna att lyfta ett par snäpp genom tydlig och positiv coaching."

/Stefan Sjöström, Lunds VK

Nomineringarna

Skånes VBF's styrelse vill tacka för alla fina nomineringar som kommit in, det har varit otroligt svårt att välja bara tre kandidater bland så många duktiga och engagerade ungomsledare. Extra roligt att det kom in så många nomineringar i år, cirka tio stycken.

Kom ihåg att tacka era ledare, berätta för dem hur mycket ni uppskattar dem och vad de gör!

Vill ni spana in Årets Ungdomsledare från tidigare år? Kolla denna sida. Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-04-18

Senast uppdaterad: 2022-04-18

Visa fler nyheter

Sponsorer