Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Utvecklingsprojektet fortsätter säsongen 2022-23

Vill er förening rekrytera fler ungdomar till volleybollen? Sedan några år tillbaka driver Skånes VBF ett projekt för att stötta detta ändamål, tveka inte att kontakta oss för mer information!

Tidigare säsonger har visat på att det lönar sig att synas som klubb, och att visa upp volleyboll på skolorna, för att få fler aktiva barn och ungdomar till föreningen. Under pandemin var det inte möjligt med skolbesök, istället började flera klubbar med digital annonsering - vilket också gav bra resultat.

Styrelsen i Skånes VBF vill påminna alla skånska volleybollföreningar att det fortfarande går att få stöd med rekrytering via Utvecklingsprojektet. (Besök länken för mer information.) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det finns flera alternativ, och har ni egna förslag vill vi gärna höra om dem för att kunna ta ställning till om det är möjligt att inkludera i projektet:

  • Föreningen vill annonsera digitalt eller göra utskick till elever på kommunens skolor. Ni kan få ekonomisk ersättning.
  • Den egna föreningen har personer som kan göra skolbesök. Ni kan få ekonomisk ersättning.
  • Skolbesök önskas, men den lokala klubben har inte möjlighet att åka ut till närliggande skolor. Vi hjälper till att hitta volleybollkunniga personer som gör skolbesöken åt er.

Kontakta projektansvarig Helen Persson, Skånes VBF för vidare hjälp.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-11-04

Senast uppdaterad: 2022-11-04

Visa fler nyheter

Sponsorer