Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Fjärde advent 17-18 december 2022

När fjärde ljuset brinner..

Volleyboll bredvid en adventsljusstake med fyra tända ljus.

När fjärde ljuset brinner
står vi inte mer på plan
för alla barnen räknar
dan före dan före doppare-dan.

Utbildningar

Tränarutbildning i sexmanna, volleyboll i Ängelholm

På trettondagen, 6 januari 2023 arrangerar EVS i samarbete med Skånes VBF och SVBF en grundkurs för tränare i volleyboll. Det blir en heldag med både teori och praktik i Kungsgårdshallen. Sista anmälningsdag är 3 januari.

Utbildningen vänder sig till tränare för både ungdoms- och för seniorlag. Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är ny som tränare, så är du varmt välkommen. Länk till mer information och anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tränarutbildning i fyrmanna

Just nu är det inte någon utbildning planerad för tränare i fyrmanna, det vill säga Level 4-7. Däremot har det framkommit att intresse kan finnas i klubbarna och Malmö VK har erbjudit sig att anordna en sådan kurs ifall intresse finns. Därför uppmanar vi er att kontakta Skånes VBF eller Malmö VK om ni vill gå en tränarutbildning i Level 4-7 i början på nästa år.

Tränarutbildning i Kidsvolley

För tränare i Level 1-3 finns det inte heller någon utbildning inplanerad, men skulle intresse finnas kommer styrelsen i Skånes VBF att göra vad man kan för att hitta en arrangörsklubb. Mejla Skånes VBF om ni vill gå tränarkurs i Kidsvolley.


Ny hemsida

I dagarna kommer hemsidan för Skånes VBF att få en ny skepnad, då vi byter plattform tillsammans med Svenska Volleybollförbundet. Till en början finns inte så mycket på plats, då det är lite ont om tid och vi hoppas att ni har förståelse för detta. Vår plan är att lägga upp saker efterhand, men om ni saknar något eller har frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss per mejl på info@skanevolley.se

Skånes VBF's styrelse önskar

Er Alla en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!


Foto: Göran Henrysson

Fler nyheter

Publicerad: 2022-12-18

Senast uppdaterad: 2022-12-30

Visa fler nyheter

Sponsorer