Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Utbildning för ungdomstränare i 4-manna

Nu kan du som är intresserad av att lära dig mer om fyrmanna volleyboll anmäla dig till vårens tränarkurser i Ängelholm.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av volleyboll eller rollen som tränare. Instruktören Jonas Brink kommer att anpassa innehållet till kursdeltagarna, så att också de som vill färska upp minnet får med sig nya tips, övningar och träningsupplägg.

Kidsvolley utbildning, EVS 27 februari 2022

Foto: Jonas Brink

Engelholms Volleybollsällskap arrangerar två olika utbildningar tillsammans med Skånes VBF och Svenska Volleybollförbundet. En utbildning för de första spelnivåerna Level 1-3, en spelform som oftast kallas för Kidsvolley, och en utbildning för Level 4-7. För varje nivå ökar svårigheten och ungdomarna kommer närmare en övergång till fullt volleybollspel med sex spelare på plan. Läs mer om spelnivåerna hos SVBF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Alla som deltar på kursen får tillgång till Utbildningsportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., en plattform som SVBF tillhandahåller digitalt. Där hittar du färdiga träningsprogram och övningar, om du hellre vill skapa egna träningar.

Anmälan

Mer information och länk till anmälan hittar du på IdrottOnline:

Välkommen!

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2023-03-12

Senast uppdaterad: 2023-03-12

Visa fler nyheter

Sponsorer