Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Ny utbildning för tränare i Kidsvolley

Missade du den förra utbildningen i Ängelholm? Då kommer här en ny chans..

Precis som förra gången är Jonas Brink instruktör och han kommer att anpassa innehållet till kursdeltagarnas behov och önskemål. Med andra ord, du är lika varmt välkommen oavsett om du är helt ny som tränare eller har tidigare erfarenhet av Kidsvolley. Du kommer garanterat att få något med dig tillbaka till dina träningar.

Borgen Volleybollklubb arrangerar utbildningen tillsammans med Skånes VBF och Svenska Volleybollförbundet. Det är de första spelnivåerna Level 1-3, vilka oftast kallas för Kidsvolley, som tas upp på denna kurs. För varje nivå ökar svårigheten och ungdomarna kommer närmare en övergång till fullt volleybollspel med sex spelare på plan. Läs mer om spelnivåerna hos SVBF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Alla deltagare får också tillgång till Utbildningsportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., en digital plattform som SVBF tillhandahåller. Där hittar du övningar så du kan skapa egna träningar, men också färdiga träningsprogram för att snabbt hjälpa dig igång.

Anmälan

Mer information och länk till anmälan finns på IdrottOnline.

Välkommen!

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2023-04-04

Senast uppdaterad: 2023-04-04

Visa fler nyheter

Sponsorer