Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Välkommen att planera framtiden för skånsk volleyboll

Höstens planeringsmöte av barn- och ungdomsverksamheten i Skåne står för dörren. Kanske vill du vara med och påverka beachvolleyns eller volleybollens framtid? Eller vet du någon annan som är intresserad av de inplanerade mötespunkterna?

Planeringsmötet

Mötet genomförs lördagen den 9:e december i Lund med start klockan 10.00 och beräknas avslutas till 13.00. Skånes VBF bjuder på fika. Möteslokalen är i Idrottshallens (Högevall) konferensdel på andra våningen.

Anmälan

Ni anmäler er till planeringsmötet senast 5/12 till styrelsen per mejl. Ange namn, förening, kontaktuppgift och eventuella matprefenser.

Tyvärr kan vi inte erbjuda digitalt mötesdeltagande.

Tänk på att föreningsrepresent ska ha mandat från föreningen att kunna rösta i eventuella frågor.

Glada deltagare i Projekt Sand, sommaren 2021. Foto: Hässleholms VK

Glada deltagare i Projekt Sand, sommaren 2021. Foto: Hässleholms VK

Agenda

Delaktighet i distriktet

Fokus på planeringsmötet kommer vara Skånes Volleybollförbunds organisation/styrelse. Hur skapar vi engagemang? Och hur skapar vi delaktighet från flera föreningar i distriktet?

Då förbundet inte har en valberedning för året måste frågan belysas. Protokoll och mer information från vårens årsmöte finns på denna sida Öppnas i nytt fönster..

Förändringar av spelschema till våren 2024

Finns det behov av ändringar inför vårterminen? Vad har fungerat bra och vad kan förbättras efter höstens tävlingar i volleyboll?

Info Beachvolley i Skåne

Beachvolleyansvarig har ordet och delar med sig av sina tankar och förslag för framtiden. Är det fler som vill dela med sig om hur spelformen kan utvecklas i Skåne?

Utbildning Profixio

Vi kommer också utbilda i Profixio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Profixio är det planeringsverktyg som Svenska Volleybollförbundet och andra distrikt nyttjar. Sedan hösten använder också Skånes VBF sig av verktyget.

Nästa steg för Skånes VBF är att säkerställa att arrangörer av sammandrag och tävlingar själva kan skapa spelschema för sina uppdrag.

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2023-11-16

Senast uppdaterad: 2023-11-16

Visa fler nyheter

Sponsorer