Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF fokuserar på våra värdefulla ungdomsledare

Under de kommande två månaderna genomförs tränarutbildningar för samtliga spelformer/nivåer inom ungdomsvolleyboll i Skåne. Dessutom är det hög tid att nominera Årets Ungdomsledare 2023, sista dagen är 31:e januari.

Tränarutbildning i Ängelholm med instruktören Jonas Brink 2021. Foto: Jonas Brink

Tränarutbildning i Ängelholm med instruktören Jonas Brink 2021. Foto: Jonas Brink

Kommande tränarutbildningar

Våra ungdomsledare och tränare är oerhört värdefulla och har en viktig roll i våra volleybollklubbar. De är kanske inte de som tar störst plats och de man först tänker på, men utan dessa ledare är det svårt att driva en idrottsförening.

En ledare är en förebild, en person som våra barn och ungdomar litar på, och en drivkraft under träningar och på tävlingar. Det är inte en lätt roll, det är mycket man vill förmedla och behöver hålla reda på. Därför är det nödvändigt att hjälpas åt och att också ge tillbaka till dessa tränare och ledare - räck ut en hand, beröm och tacka dem!

Pris till Årets Ungdomsledare i Skånes VBF

Foto: Skånes VBF

Nominera Årets Ungdomsledare 2023

Snart avslutas det första steget av tre i processen att utse Årets Ungdomsledare 2023. Förslag på ungdomsledare behöver komma från en klubb, men vi rekommenderar att man tar hjälp av klubbens barn, ungdomar och föräldrar.
Läs om hur Årets Ungdomsledare utses. Öppnas i nytt fönster.

Senast den 31:e januari vill vi ha era nomineringar. Skriv till ungdomsmejlen och ange ungdomsledarens namn, klubb och motivera till varför just den personen ska bli vald.

» Notera att en klubb kan nominera mer än en person. Samt att det går bra att föreslå en tränare/ledare i den egna eller någon annans klubb, förutsatt att personen tillhör en medlemsförening i Skånes Volleybollförbund.

Jonas Brink instruerar ungdomsledare i volleyboll.

Tränarutbildning med instruktören Jonas Brink 2020. Foto: Malmö VK

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2024-01-20

Senast uppdaterad: 2024-01-20

Visa fler nyheter

Sponsorer