Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Senaste nyheterna i skånsk volleyboll

Vi är nu inne i februari, också kallat för "vabruari" men hittills är det mest vädret som ställt till det för våra arrangemang. Håll tummarna att så många som möjligt kan delta också på kommande tävlingar och kurser.

27-28 januari

IFK Helsingborg arrangerade Level-7 Flickor på lördagen, och Lunds VK bjöd in till Level-5 Grön under söndagen. Därmed var alla volleybollturneringar i januari spelade.

Tränarkurs i Malmö

I helgen stod Malmö värd för en tränarutbildng i sexmanna volleyboll. 23 stycken ledare från klubbar runt om i Skåne deltog och utbildningsledare var Jens Person, hälsar Thomas i Malmö VK.

3-4 februari

Denna helg spelades Level-6 Grön i Hässleholm, och Malmö anordnade den första turneringen i Level-7 Pojkar för säsongen.

Tränarutbildning i Malmö med instruktören Jens Person 2024. Foto: Malmö VK

Tränarutbildning med Jens Person den 27:e januari. Foto: Malmö VK

Vårens U20-serier

Samtliga lag i flickserien har spelat sin första omgång, alltså två matcher av totalt åtta i serien. Det är nio lag i serien som är schemalagd så att alla lag möts en gång, innan serien avslutas i april.

Också pojkserien är igång, men med varierat antal spelade matcher efter att arrangemang fått byta datum. Det är fem pojklag som deltar i serien, där alla möter alla två gånger.

För den som är intresserad publiceras resultaten efterhand i Google-dokumentet med säsongens tävlingar Öppnas i nytt fönster.. Flick- och pojkserien har varsin separat flik.

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2024-02-10

Senast uppdaterad: 2024-02-10

Visa fler nyheter

Sponsorer